Welke doelen heb jij voor 2019?

BE THE BEST VERSION OF YOU!

 2019, het jaar om je doelen vast te leggen .
Dit is een goed moment om vooruit te denken over je doelen. Hoe ga jij jezelf in 2019 harder pushen om je doelen te realiseren en de doelen te behalen?

8 Doelen die elke BossLady zichzelf moet stellen!

 


1.Follow your dream

Wat je droom ook mag zijn, 2019  is jouw jaar om ervoor te gaan. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, het leren van een vaardigheid, het organiseren van een evenement. Hoe ga jij het maximale uit jezelf halen? Probeer constant te gaan voor wat je echt wilt!
Do what you love, love what you do!
Misschien wil je het jaar beginnen door elke maand een notitie te maken van je doelen in je  2019-notebook, zodat je nooit zult vergeten waaraan je wilt werken.

2.BECOME MORE DISCIPLINED

Als jij wat wil bereiken in 2019 , dan is  jouw keyword -> discipline!. Dat houdt in geef jezelf deadlines en hou je er ook aan. De beste manier om dat te doen, een planning maken, en houdt je hier ook aan.
Begin met een maandelijkse overzicht en markeer al je belangrijke afspraken.

3.Travel more.

2019,is het jaar om meer wat van de wereld te zien. Je hoeft geen verre reizen te houden, je kunt reizen naar plaatsen waar je nog nooit aan had gedacht om te bezoeken en je kijkt je ogen uit.

4.LEARN A NEW LANGUAGE

Probeer  een nieuwe taal te leren. Kies een taal die je kan helpen je doelen te bereiken, bekijk wat de meest gevraagde talen nu zijn en probeer ze. Vanaf de eerste dag ben je niet perfect, maar over 365 dagen weet je waar je zou kunnen zijn.

5.TURN YOUR WEAKNESSES INTO STRENGTHS

In 2018 ben jij je bewust geworden van een vakkuil, hier wil jij aan werken. Een valkuil kun je ook zien als een uitdaging om aan te werken, zodat het weer een kwaliteit kan worden. Je zult die valkuil moeten accepteren en in 2019 ombuigen in positiviteit. Ontdek hoe je je valkuil kunt gebruiken om een betere versie van jezelf te worden, om dingen slimmer te doen en om vooruit te komen.
Misschien kan je proberen een lijst te maken van alle punten die je tot nu toe over jezelf hebt geleerd het afgelopen jaar, gebruik een Make It Happen-notebook, is perfect om het op te schrijven en houd het bij, denk na over hoe je daarop voort te bouwen en jezelf constant te verbeteren.

6.Have a savings goal 

Dit jaar sparen voor iets groots. Of het nu gaat om een vakantie, een designertas of een aanbetaling voor een hypotheek. Maak een commitment aan jezelf en blijf bij je budget. Je zult verrast zijn over wat er kan gebeuren als je je er voor een heel jaar aan vasthoudt en jezelf kunt trakteren op wat je echt wilt als het jaar voorbij is.

7.Be confident

 Leer in 2019 meer vertrouwen te hebben in jezelf. Leer dingen op jouw manier te doen en wees comfortabel met je eigen beslissingen. Het kost wat tijd, reflectie en wat vertrouwen in jezelf. Duw jezelf om iets te doen dat je beangstigt, dit zal helpen om dat vertrouwen op te bouwen.

Hoe meer dingen je doet waardoor je uit je comfortzone komt, hoe beter.

8.Get in shape

2019 is het jaar om in de beste vorm van je leven te komen. Volg je fitnessdoelen en houd je eraan, want je krijgt maar één lichaam en dit jaar zou het jaar moeten zijn dat je het goed aanpakt.  Geef jezelf de liefde die je verdient en zorg voor jezelf door gezond te eten en meer te bewegen. Je zult jezelf ervoor bedanken.

Het allerbelangrijkste wat ik wil meegeven dit jaar is -> ZELFLIEFDE

Self-love is the source of
all our other loves.

Wees lief voor jezelf! Met meer zelfliefde maak je niet alleen je eigen leven leuker. Je bouwt ook aan een basis om meer liefde door te geven.

Let’s do this 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *