My story


Hi YOU GUYS,

Ik ben Sammy, zakenvrouw, business babe en de trotse eigenaresse van Spoil You Box. Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd met Meron en zijn wij de ouders van vier prachtige kinderen. Ik hou van mijn familie, mijn vrienden en het leven!

Behalve ondernemer ben ik moeder en een echte duizendpoot, net als alle ouders die ik ken. Vrouwen in mijn omgeving (en in die van jou vast ook) zijn naast moeder vriendin, vrouw van, zus en dochter. Tussen de bedrijven door moet ook nog het huishouden worden gedaan, je gaat als het lukt ook nog sporten en je hebt af en toe wat quality time nodig met je partner. Oh ja, werken, dat doe je ook nog…

Een perfecte moeder bestaat niet. Ook ik ben dat niet. Maar een gouden tip heb ik wel voor je: zorg goed voor jezelf, zodat je daarna goed voor anderen kan zorgen. Niet voor niets zeggen ze het in het vliegtuig ook: eerst je eigen masker op voordat je anderen helpt. Pas als jij goed voor jezelf zorgt en jezelf af en toe verwend is het mogelijk om het beste van jezelf te geven. Me-time is echt cruciaal en absoluut geen overbodige luxe. 

Natuurlijk ben ik niet zomaar gekomen waar ik nu ben. Mijn moeder is mijn grootste inspiratie. Ik deel daarom graag ook háár verhaal met jou. 

Mijn moeder kwam in 1980 met mijn vader, broer en mij naar Nederland, vluchtend voor de oorlog. In vergelijking met Eritrea was dit wel een heel vreemd, koud land. Mijn vader werkte veel en mijn moeder nam daarom de zorg voor ons op zich. Ook deed zij het huishouden. Wij moeten naar de peuterspeelzaal, waar we Nederlands leerden en met vriendjes speelden. Mijn moeder had niemand. Geen familie, geen vrienden. Ze sprak de taal niet en bracht vooral tijd door in een leeg huis.

Hoe makkelijk zou het zijn om dan de boel te laten versloffen? Voor wie zou je je mooi maken, aan je conditie werken of je make-up bijwerken? Maar mijn moeder zag er altijd uit om door een ringetje te halen (en ons huis trouwens ook). Haar me-momenten (een scrub, nagels lakken, even relaxen) waren de zeldzame vijf minuten op een dag die ze zichzelf gunde, zodat ze daarna weer 100% voor anderen kon zorgen.

Als je zo je best doet, mag je gezien worden. Dat is de gedachte waarmee ik aan de Spoil You Box ging werken. Ik wilde een cadeau samenstellen voor al die hardwerkende vrouwen (en trouwens, ook mannen!) die er zijn voor hun kinderen, hun vrienden, familie… en die er ook af en toe voor zichzelf moeten zijn.

Oh ja, voordat ik het vergeet… ik hou ook heel erg van quotes!

 

“HAPPINESS STARTS WITH YOU. NOT YOUR RELATIONSHIPS, NOT YOUR JOB, NOT YOUR MONEY – WITH YOU! HAPPINESS STARTS FROM WITHIN.”

Let’s celebrate life together and spoil ourselves with the Spoil You Box.

With Love,

Sammy

LIFE

Ik ben een echte familiemens, lief, zorgzaam, een doorzetter, leergierig en lekker dominant.

CELEBRATE

Ik adoreer mijn kinderen, geniet van elk moment en ben dankbaar voor alles in het leven!

LOVE

Ik ben gek op planners, notebooks en alles met quotes. And books, love reading!

Join the Community

IK BLIJF GRAAG MET JE IN CONTACT

Laat je emailadres achter als je op de hoogte wilt blijven van hoe jij jezelf en je naasten kan verwennen en in het zonnetje kan zetten.

Let spoiling yourself become a lifestyle.

Tot snel!

Voornaam*
email*

Social Media

Stel je vraag! Samenwerken Bestel je #SYB #spoilyoubox
Instagram has returned invalid data.