FAQ

Alle veelgestelde vragen over de Spoil You Box vind je op deze pagina. Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Neem dan contact met ons op.

 

ALGEMENE VRAGEN MET BETREKKING TOT DE SPOIL YOU BOX

Waarom de Spoil You Box?

Het is belangrijk om voor jezelf te zorgen! De Spoil You Box zorgt ervoor dat jij nu ook aan jezelf denkt. De box inspireert, motiveert en verwent alle geweldige vrouwen omdat vrouwen altijd aan een ander denken. Nu is het tijd voor jou!

 

Wat kan ik verwachten van de Spoil You Box?

Iedere maand ontvang je een prachtige box met daarin minmaal vijf prachtige producten. Het is altijd een mix van verschillende soorten producten.
Wij streven ernaar om je te verrassen en brengen daarom alleen wat onze partners te bieden hebben bij jou thuis.

 

 

Welke merken zitten er in de Spoil You Box?

De producten die in de Spoil You Box zitten, zijn elke maand een verrassing. Op deze site kun je de merken van de voorafgaande maanden bekijken. Wij kiezen altijd voor de beste merken; topkwaliteit.

 

Is de inhoud van de Spoil You Box elke maand anders?

Jazeker, de Spoil You Box is elke maand totaal anders! Je ontvangt prachtige producten die met zorg zijn uitgekozen door onze partners. Dit levert dus verschillende unieke producten op.

 

Ik heb een suggestie voor een leuk merk, kan ik meedenken over de inhoud van de box?

We zijn erg benieuwd hoe de Spoil You Box jou bevalt en we vinden het heel leuk als je jouw ideeën of wensen met betrekking tot de inhoud van de Spoil You Box met ons deelt. Stuur een mailtje naar info@spoilyoubox.nl en laat ons jouw suggesties weten!

 

Hoe kan ik me aanmelden voor de box/hoe werkt het?

Meld je aan via ‘Spoil You’ of ‘Bestel een box’ in het menu. Een box kost 55 of 75 euro per maand. Dit bedrag wordt automatisch aan het einde van de maand afgeschreven.

 

Wanneer moet ik me aanmelden voor de Spoil You Box?

Aanmelden voor Spoil You Box kan op elk gewenst moment. Het kan voorkomen dat de box van een bepaalde maand snel uitverkocht is. Indien de box van de desbetreffende maand is uitverkocht, ontvang je hier altijd een melding van bij je inschrijving zodat je precies weet vanaf wanneer je de eerste Spoil You Box zal ontvangen.

 

VRAGEN MET BETREKKING TOT BETALINGEN

Wat kost de Spoil You Box?

Je betaalt voor je Spoil You Box 55 of 75 euro. Dit bedrag is inclusief verzendkosten.

 

Wanneer worden de kosten afgeschreven?

In de maand dat je bestelling doet van de Spoil You Box, worden de kosten van €55,00 direct van je rekening afgeschreven.

 

Van welke betaalmethoden kan ik gebruikmaken?

Je kunt betalen via iDEAL, Credit Card of via een eenmalige machtiging.

 

VRAGEN MET BETREKKING TOT VERZENDKOSTEN

Wanneer ontvang ik de Spoil You Box?

De Spoil You Box wordt een keer per maand verzonden, aan het einde van de maand. Op het moment dat de box met de producten naar jou is verzonden, ontvang je een e-mail ter bevestiging zodat je weet wanneer je de box kan verwachten.

Kan de Spoil You Box ook naar het buitenland worden verzonden?

De Spoil You Box wordt momenteel alleen in Nederland bezorgd. Mocht hier verandering in komen, informeren we je via de Spoil You Box nieuwsbrief.